Vermant: 'Club lijkt het lelijke eendje wel'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vermant: 'Club lijkt het lelijke eendje wel'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Sven Vermant heeft met het oog op de wedstrijd tegen Westerlo een interview gegeven aan de mensen van de website van Club Brugge. Volgens de middenvelder leeft in de spelersgroep het gevoel dat Club door de pers als lelijke eendje aanzien wordt.

Vermant kreeg onder andere de vraag of de Brugse spelersgroep het gevoel heeft dat ze in de pers als het lelijke eendje worden beschouwd. "Dat gevoel hebben we zeer zeker, maar dat motiveert ons ook. Laat de pers maar hun favorieten hebben. Het geeft ons meer en meer voldoening zolang we aan de leiding staan", aldus Vermant.

Afgelopen weekend won Club met weinig overschot te Bergen. Volgens Vermant is het geen toeval dat Club meestal met één goal verschil wint. "We weten dat we nog beter kunnen, maar de manier van spelen houdt nu eenmaal risico's in. We spelen met drie spitsen. Ik zou ook graag hebben dat Stijnen wat minder in beeld komt, maar het is dan ook weer goed om weten dat je een betrouwbare doelman hebt.

Hoe kijkt men bij Club uit naar de partij tegen Westerlo: "We zien die wedstrijd als een bonuswedstrijd, maar we willen wel winnen zodat de druk bij de concurrentie blijft."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties