Arno Reynders
| 19 reacties

Barcelona heeft vanavond dure punten verloren op het veld van Atlético Madrid. Stadsgenoot Real Madrid pakte wel de drie punten op het veld van Recreativo Huelva.

Atlético Madrid - FC Barcelona 4-2
De wedstrijd begon fel met twee ploegen die duidelijk voor de overwinning gingen. Pogingen van onder andere Henry en Eto'o gingen niet in doel. Pas in de 30e minuut ontplofte de wedstrijd. Ronaldinho opende de score. Veel tijd tot juichen hadden de bezoekers niet. Nog voor rust kwam Atlético op voorsprong. De doelpunten waren van Maxi Rodriguez en Agüero. Na de rust was het weer even wachten op kansen. Op het uur maakte Forlan er 3-1 van. Barça probeerde nog wel, maar tien minuten later was het weer prijs. Agüero maakte zijn tweede van de avond. De tegengoal van Eto'o veranderde niet veel meer.

Recreativo Huelva - Real Madrid 2-3

Real Madrid maakte optimaal gebruik van de nederlaag van Barcelona. Het kwam wel op achterstand, toen Caceres er 1-0 van maakte. Raul maakte die voorsprong ongedaan op het half uur. Na de rust was het wachten op spektakel. Dat kwam er wel, maar met rode kaarten in plaats van doelpunten. In een kwartier tijd werden er liefst drie rode kartonnen getrokken. Beto en Alvarez bij de thuisploeg, Ramos bij de bezoekers. In de laatste tien minuten ontplofte de wedstrijd volledig. Tweemaal Robinho zorgde ervoor dat Real Madrid de drie punten mee naar huis kon nemen. Het late doelpunt van Carlos Martins kon daar niets meer aan veranderen.

Deportivo - Sevilla 2-1
Ook Sevilla verloor vanavond dure punten. Kanouté bracht de bezoekers wel op voorsprong, maar eerst Wilhelmsson en daarna Lafita hielden de drie punten thuis.