Trainersbabbel na KVK Tienen - OHL

filip broos
| 0 reacties
Trainersbabbel na KVK Tienen - OHL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd waren beide trainers het eens door te zeggen dat ze beide tevreden waren met het punt in deze derby.

Trainer Rudy Cossey van OHL stak van wal door te zeggen dat ze de match onder controle hadden met vrij goed en agressief voetbal soms tot op het randje wat leidde tot die gele kaarten.

"Ik vond dat we goed aan de wedstrijd begonnen en dat we voetballend naar de oplossing zochtten, maar toch was het opletten voor de lange bal bij Tienen, iets wat ik vooraf aan de spelers had gezegd. De 0-0 aan de rust was niet correct want ik denk dat we hier een strafschop zijn ontzegd na hands van Lunenburg. In de tweede helft waren de betere kansen voor Tienen, maar toch komen we tweemaal goed terug na de achterstand, het was de bedoeling om na de 2-2 erover te gaan maar door de uitsluitingen van Greven en Baghdad was het roeien met de riemen die je ter beschikking hebt. Ik ben dan ook fier op mijn spelers omdat ik het knap vond dat ze zijn blijven lopen en nog op zoek gingen naar die derde goal. Ik heb ze dat daarnet in de kleedkamer ook gezegd. Vooraf waren we gekomen voor de drie punten maar door de omstandigheden moet je tevreden zijn met dat ene punt."

Maar door de rode en gele kaarten zit OHL wel met een aantal afwezigen de volgende partij.
"Inderdaad door de rode en gele kaarten is het zo dat ik voor de wedstrijd in Tubize mijn centraal duo achterin zal missen, maar OHL heeft een brede kern, het is aan de andere spelers die de kans gaan krijgen om zich te bewijzen. Ik hoop verder dat we gespaard blijven van verdere blessures en wie weet is er een kans dat Ruytincx er zal bijzijn in Tubize. Bjorn heeft zijn waarde voor OHL al bewezen. Niet alleen op het veld maar ook ernaast, ik hoop in ieder geval dat hij er zal bijlopen."

De Tiense oefenmeester Daniel Nassen  begon met te zeggen dat Tienen in een situatie zit die druk met zich meebrengt.

"De situatie waarin we ons bevinden, heeft voor druk gezorgd en ik heb dan aande spelers gezegd dat de enige manier om te reageren was te antwoorden op het veld en ik meen te mogen zeggen dat mijn spelers dat vandaag gedaan hebben. De eerste helft hebben we de beste kansen gehad en met net dat tikkeltje geluk hadden we misschien meer gehad dan de 0-0 aan de rust."

"De tweede helft vangen we goed aan met dezelfde mentaliteit, maar we krijgen twee tegendoelpunten op stilstaande fases die zeer snel kwamen nadat we op voorsprong gekomen waren. Wat het afgekeurde doelpunt betreft in de slotminuut kan ik geen oordeel over vellen omdat de beelden die ik juist heb gezien geen uitsluitsel geven."

"In het voetbal zijn er een aantal factoren die meespelen en die factoren zijn voor het ogenblik niet in het voordeel van onze ploeg. IK heb dit seizoen als trainer al meer geleerd dan de vorige twee seizoenen bijeen, maar ik blijf herhalen met dezelde mentaliteit als vandaag moet het voor deze ploeg wel goed aflopen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties