Onyewu: 'Wijzelf zijn onze grootste concurrent'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Onyewu: 'Wijzelf zijn onze grootste concurrent'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard Luik staat na de overwinning tegen AEC Bergen met zeven punten voorsprong aan de leiding. De eerste titel in 25 jaar lonkt meer en meer om de hoek aan de oevers van de Maas en dat beseft ook Oguchi Onyewu.

"Standard is zijn eigen grootste concurrent", zegt Oguchi Onyewu in de krant Het Nieuwsblad. "We kunnen enkel de titel nog weggeven. De kloof met Club Brugge is nog nooit zo groot geweest. In het begin van het seizoen hebben we al eens een voorsprong op Brugge weggegeven, maar dat zal geen tweede keer gebeuren", zegt de rijzige Amerikaan.

"Hopelijk hebben we de titel al vast als Anderlecht hier op bezoek komt over vier speeldagen. Dat zou het ideale scenario zijn. Als we nu ook onze volgende drie wedstrijden winnend kunnen afsluiten, kan er ons feitelijk niets meer gebeuren", gaat Onyewu verder.

"De titel hangt gewoon in de lucht, want dit is een grote club. Dit seizoen moeten we echt het kampioenschap winnen, want we spelen al van bij het begin van de competitie in augustus op een hoog niveau", besluit de international van the Stars and Stripes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties