Sonck: 'Ik weet het allemaal niet meer'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sonck: 'Ik weet het allemaal niet meer'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is sinds de thuisnederlaag tegen Standard op drift geslagen. Ook zaterdag ging blauwzwart weer de mist in met een 1-0-nederlaag tegen Dender. Wesley Sonck weet het alleszins niet meer.

"De prestatie op Dender was Club Brugge onwaardig", zegt Wesley Sonck in de krant Het Nieuwsblad. "Een verklaring hiervoor heb ik niet. Ik weet niet meer wat er goed gaat en wat niet. Dat moet je aan de trainer vragen, die zal het allemaal wel zeggen", aldus de Ninovieter die weer op de bank moest beginnen en tevreden moest zijn met een korte invalbeurt.

Sonck is opgeroepen voor de vriendschappelijke interland tegen Marokko en daar is de spits maar wat blij mee. "Het is altijd plezant om bij de nationale ploeg te zijn. Ik kom met de ambitie om te spelen. Als ik niet te veel andere karweien moet opknappen, kan ik de ballen binnenschieten", aldus Sonck die hiermee Club-coach Jacky Mathijssen op de korrel neemt.

Sonck wil dat zo niet gezien hebben. "Ik insinueer niets. Ik speel op de positie waar de trainer me zet, zowel bij de Rode Duivels als bij Club Brugge", haast de aanvaller zich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties