Barda en Itzhaki: twee handen op een buik

Philippe Crols
| 14 reacties
Barda en Itzhaki: twee handen op een buik
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk zijn ze blij met Elyaniv Barda en Barak Itzhaki. De twee Israëliërs hebben het in Limburg ook goed naar hun zin en helpen elkaar ook meer dan eens.

"Ik ben eigenlijk een beetje de gids van Barak", vertelt Barda in Het Laatste Nieuws. "We doen ook vele dingen samen zoals koosjer vlees gaan halen in Antwerpen of Brussel. We kenden elkaar natuurlijk al vooraleer we hier samenkwamen, maar onze vriendschap is hier versterkt", weet Barda.

Itzhaki kan dat alleen maar beamen. "Eli was inderdaad heel belangrijk voor mijn integratie. Zo ging hij mee kijken voor een appartement en een auto bijvoorbeeld. En die tripjes naar Antwerpen en Brussel zijn echt heel leuk met ons twee."

Voetbalt Barda volgend jaar nog voor Racing Genk? "Ik heb een aantal opties in verschillende landen, maar ik lig hier nog onder contract natuurlijk. We zien wel, maar ik vind het wel heel jammer dat we volgend jaar geen Europees voetbal zullen spelen."

Itzhaki voetbalt volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid nog zeker voor Genk: "Laat me hier nog maar wat rijpen, al droom ik wel van Spanje."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties