Carlos: 'Graag naar Anderlecht of Club'

Nico Wieme
| 0 reacties
Carlos: 'Graag naar Anderlecht of Club'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joao Carlos is vermoedelijk aan zijn laatste wedstrijden bij Lokeren bezig. De Braziliaan staat in de belangstelling van diverse clubs, maar de prijs die de Waaslanders op zijn hoofd kleven, doet diezelfde clubs terugdeinzen.

In Het Nieuwsblad uit Joao Carlos in min of meer bedekte termen kritiek aan het adres van Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht. “De president vraagt 2,5 tot 3 miljoen euro voor mij. Als geïnteresseerde clubs die prijs horen, zoeken ze een goedkopere verdediger”, aldus de verdediger.
 
“De president weet nu wel dat hij zijn prijs moet laten zakken”, gaat Carlos verder. “Ik heb me voorgenomen dat ik deze zomer zal vertrekken bij Lokeren. Daarom haal ik nu zo'n constant hoog niveau: ik speel voor een transfer naar een grotere club of grotere competitie.”
 
De Braziliaanse smaakmaker verkaste tijdens de winter ei zo na naar Rode Ster Belgrado, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Carlos zou ook op het verlanglijstje van Anderlecht staan. “Als dat zo is, ben ik heel blij. Ik hoop op Anderlecht, Club Brugge of een club uit Frankrijk of Nederland.”
 
“Maar als Anderlecht komt, moet de president me laten gaan. Het kan me niet schelen hoeveel Lambrecht voor mij vraagt, dan zeg ik direct ciao. Als het nodig is, wil ik er zelfs met de president voor vechten”, besluit de Braziliaan met een kwinkslag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties