Hasi stopt met voetballen

De Nijs Michael
| 4 reacties
Hasi stopt met voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al een tijdje duidelijk dat Besnik Hasi graag assistent-trainer wil worden bij Anderlecht, maar nu lijkt de kogel definitief door de kerk. De Albanees heeft namelijk besloten om eind dit seizoen te stoppen met voetballen.

Hasi benadrukt dat hij er dit jaar alles uitgeperst heeft voor zijn trainer en Cercle Brugge. "Maar mijn lichaam wil niet meer mee, ik heb elke dag pijn in mijn rug", verklaart Hasi zijn beslissing om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. "Ik lig nog één jaar onder contract bij Cercle, maar ik ga er vanuit dat het geen probleem zal zijn om dat ongedaan te maken. Glen De Boeck wou me nog één seizoen zien doorgaan om zo in alle rust naar een vervanger te kunnen zoeken, maar ik hoop dat hij beseft dat dit voor mij de enige juiste beslissing is. Dat hij het accepteert en zegt: Besnik, ga maar. Ik gun het je", doet de Albanees deze morgen zijn verhaal in de krant.

Intussen heeft Hasi al een eerste gesprek gehad met Anderlecht, de club die hem graag wil aantrekken als assistent-trainer. Toch is er voorlopig nog geen akkoord tussen beide partijen. Daarvoor moet er eerst duidelijkheid komen over de toekomst van Ariël Jacobs. Hasi moet zich in ieder geval geen zorgen maken want er is bij paars-wit sowieso een plaats voor hem in de technische staf, ook als blijkt dat Ariël Jacobs volgend seizoen opnieuw assistent-trainer zou worden. Hasi benadrukt echter dat hij voor zijn overstap naar Anderlecht zijn spelerscarrière in schoonheid wil afsluiten bij Cercle Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties