Vandeurzen trekt naar KSK Hasselt

Ruben Claesen
| 0 reacties
Vandeurzen trekt naar KSK Hasselt
Foto: © SC

Jurgen Vandeurzen zal volgend seizoen de clubkleuren van KSK Hasselt verdedigen. Daar tekende hij een contract voor twee seizoenen.

De huidige aanvoerder van Patro Eisden Maasmechelen maakte dat zaterdag bekend na afloop van de wedstrijd tegen Hannuit, die Patro met 1-0 won en waar Vandeurzen ironisch genoeg na een halfuur geblesseerd vervangen moest worden.
 
Vandeuzen, een polyvalente linkspoot die zowel centraal op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, is aan zijn tweede periode bij Patro bezig. Toen Beringen Heusden-Zolder in 2006 op de fles ging, keerde hij terug naar Eisden, nadat hij ook al van 2003 tot 2005 de paars-witte kleuren verdedigde.
 
De inmiddels al 34-jarige Genkenaar kreeg zijn jeugdopleiding bij Racing Genk, en zou later nog voor Turnhout, Stoke City en Dessel Sport uitkomen, alvorens naar Patro te verhuizen.
 
Vandeurzen is niet de enige die Patro verlaat: eerder deze week raakte bekend dat Kenneth Mocsnik en topschutter Soeris Baidjoe (22 goals) bij derdeklasser Veldwezelt getekend hadden. David Crv heeft daarentegen wel besloten om zijn club trouw te blijven, terwijl Mo El Idrissi – in de belangstelling van derdeklasser Bocholt – zijn beslissing maandag bekendmaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties