Gaat Vandereycken dan toch niet naar Peking?

De Nijs Michael
| 7 reacties
Gaat Vandereycken dan toch niet naar Peking?
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Deze zomer neemt Jong België deel aan de Olympische Spelen in Peking. Het zag er lange tijd naar uit dat René Vandereycken, bondscoach van de A-internationals, ook zou afreizen naar China, maar dat is nu niet meer zo zeker.

"De kans is zo goed als onbestaande dat we er nog een accreditatie bij krijgen. Nu hebben we er zeven en ik heb maanden geleden al gezegd dat er minstens zeven mensen zijn die voorrang hebben op mij", legt de bondscoach uit. Toch is er nog een oplossing voor de bondscoach: "Er zijn dagpassen. Maar moet ik me daar elke dag voor aanmelden? En kan ik dan in het hotel en in de kleedkamer? Kan ik de trainingen bijwonen langs het veld, of moet ik ergens in de tribune? Ik heb daar heel veel vragen bij. Ik ga niet mee als ik me daar onvoldoende nuttig kan maken. En daar ziet het naar uit", weet de bondscoach.

"Het is fijn om naar China te gaan, maar ik ga niet om vakantie te nemen. Zeker omdat het ook nog eens een pak geld kost. Ik ga niet zomaar vertrekken om dan ginder te zien wat de gevolgen zijn", stelt Vandereycken. "Over een paar weken wil ik duidelijkheid. Maar zoals het er nu naar uit ziet, kan ik in China onvoldoende gaan doen", aldus de Limburger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties