LDH: 'Preud'homme vertrekt bij Standard'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
LDH: 'Preud'homme vertrekt bij Standard'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Waalse krant La Dernière Heure pakt vandaag uit met het nieuws dat Michel Preud'homme zal vertrekken als trainer bij landskampioen Standard Luik. Vanmiddag zou de voormalige topdoelman een persconferentie plannen om het nieuws bekend te maken.

Michel Preud'homme kon het eens worden met Standard over de financiële voorwaarden van het contract, maar over de duur van de verbintenis kwam er geen akkoord tussen de twee partijen. Na het laatste gesprek met de landskampioen, vroeg Preud'homme bedenktijd, maar ondertussen zou hij een beslissing hebben genomen.

Preud'homme raakte het eerder wel al eens met AA Gent over een contract, mocht hij beslissen te vertrekken bij Standard. De Buffalo's boden hem wel een contract van meerdere jaren aan. Daar wordt hij dan de opvolger van Trond Sollied die naar het Nederlandse Heerenveen vertrekt. AA Gent was afgelopen weekend wel weer met een delegatie in Frankrijk om te praten met Mehmet Bazdarevic, de Bosniër die Grenoble Foot naar de Ligue 1 loodste dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties