Preud'homme bevestigt vertrek bij Standard

De Nijs Michael
| 0 reacties
Preud'homme bevestigt vertrek bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard moet op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, Michel Preud'homme heeft namelijk besloten om zijn contract bij de landskampioen niet te verlengen.

Deze morgen is Pierre François, algemeen directeur van Standard, door Michel Preud'homme op de hoogte gebracht van het feit dat de trainer zijn contract niet zal verlengen in Luik. De coach is er namelijk niet over te spreken dat Standard hem geen meerjarig contract wil aanbieden. Intussen heeft de succescoach zijn vertrek ook bevestigd tegenover persagentschap Belga.

Preud'homme werd door de Luikse supporters nochtans op handen gedragen, de succescoach slaagde er namelijk in om Standard voor het eerst in 25 jaar nog eens naar de landstitel te loodsen. Meer dan waarschijnlijk gaat Preud'homme volgend seizoen aan de slag bij AA Gent, de coach kan in Oost-Vlaanderen een meerjarig contract tekenen. 

Als Preud'homme daadwerkelijk richting Gent vertrekt, zullen zijn twee assistenten meer dan waarschijnlijk ook de overstap naar de Oost-Vlaamse hoofdstad maken. Morgen staat er in ieder geval een gesprek tussen Gent en Preud'homme op het programma. Vanmiddag om 14u30 zal de coach meer uitleg geven op een persconferentie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties