Preud'homme: 'Normaal ga ik naar AA Gent'

Philippe Crols
| 0 reacties
Preud'homme: 'Normaal ga ik naar AA Gent'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder op maandag raakte al bekend dat Michel Preud'homme volgend seizoen niet op de bank zal zitten als trainer van Standard. Op de persconferentie van deze middag gaf de trainer duiding bij zijn beslissing.

Zoals bekend was het contract dat Preud'homme in Luik kreeg voorgeschoteld het grote probleem. De trainer wilde een meerjarig contract krijgen terwijl Standard het bij een jaar hield. "Het was uiteindelijk wel een moeilijke beslissing om Standard te verlaten", sprak Preud'homme. "Het is een uitzonderlijke club met uitzonderlijke supporters, maar ik had het gevoel dat er geen project meer voor mij klaarligt in Luik."

De volgende halte voor Preud'homme wordt meer dan waarschijnlijk AA Gent. Dat bevestigde hij ook op de persconferentie, al voegde hij er ook wel aan toe dat nog niet alles in kannen en kruiken is. "De besprekingen zijn ongeveer wel afgerond. Ik verwacht eerlijk gezegd geen problemen meer."

Preud'homme werd het afgelopen seizoen kampioen met Standard en werd in Luik bijgevolg een beetje onsterfelijk. Nu hij de club verlaat wacht de kampioen een moeilijke taak om een bekwame opvolger te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties