Barcelona wil nog drie transfers afronden

De Nijs Michael
| 9 reacties
Barcelona wil nog drie transfers afronden
Foto: © SC

Barcelona verzekerde zich onlangs van de diensten van Gerard Piqué en Seydou Keita, maar de honger van de Catalanen is nog lang niet gestild. Integendeel, de topclub wil zo snel mogelijk nog drie transfers afronden.

Zo hebben de Catalanen concrete interesse in Daniel Alves, de verdediger van Sevilla. Onlangs bracht Barcelona al een bod van 25 miljoen euro uit op de verdediger, maar dat werd afgewezen door Sevilla. Nu wil de grootheid uit Catalonië nogmaals bieden op Alves, deze keer zou het bod om en bij de 32 miljoen euro bedragen.

Daarnaast heeft Barcelona nu ook zijn zinnen gezet op Martin Cáceres. De verdediger van Villarreal speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Recreativo. Barcelona wil hem nu definitief weghalen bij Villarreal, daarvoor heeft de club om en bij de vijftien miljoen euro op kant gezet.

Tot slot wil Barcelona ook werk maken van de komst van Alexandr Hleb. De Wit-Rus staat in de belangstelling van heel wat Italiaanse teams, maar Barcelona wil de 27-jarige speler van Arsenal graag naar Spanje halen. Ook voor Hleb heeft Barcelona een bod van vijftien miljoen euro in gedachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties