Ferrera coacht Griekse promovendus

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ferrera coacht Griekse promovendus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera kan opnieuw aan het werk. Hij coacht volgend seizoen Panthrakikos Komotini. Die club eindigde vorig seizoen derde in de Griekse tweede klasse en dwong zo promotie af naar de Alpha Ethniki, de hoogste Griekse divisie.

Panthrakikos Komotini speelt volgend seizoen voor het eerst in zijn bestaan in de Griekse eerste klasse. "De club kwam bij mij terecht via de fysical coach van Xanthi (de vorige club van Ferrera in Griekenland, red). We waren het snel eens over een akkoord voor twee seizoenen", laat Emilio Ferrera weten in de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad

"Mijn grootste taak is om deze club op alle domeinen veel professioneler te maken. Ik mag ook mijn eigen spelerskern samenstellen. Bovendien kom ik ook nog in een mooie omgeving terecht", gaat Ferrera verder. Komotini ligt in het noorden van Griekenland, niet zo ver van de Turkse en Bulgaarse grens.

Op 7 juli gaan de trainingen van start bij Panthrakikos Komotini. "Ik ben ervan overtuigd dat ik hier iets moois zal kunnen opbouwen. Dat Panthrakikos een kleine Griekse club is, vind ik geen enkel probleem", besluit de ex-trainer van onder andere SK Beveren, FC Brussels, La Louvière en Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties