Aissati speelt vier jaar voor Ajax Amsterdam

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Aissati speelt vier jaar voor Ajax Amsterdam
Foto: © SC

De spraakmakende transfer van Ismail Aissati van PSV Eindhoven naar Ajax Amsterdam is definitief afgerond. De jonge talentvolle middenvelder tekende een contract voor vier seizoenen in de Amsterdam ArenA.

Vandaag zou de transfer van Ismail Aissati op de website van Ajax Amsterdam wereldkundig worden gemaakt. Dit weekend liet technisch manager Danny Blind al weten dat Ajax al persoonlijk rond was met de negentienjarige Nederlandse jeugdinternational.

Met de transfer komt er een einde aan heel wat speculatie rond de toekomst van Aissati. De middenvelder was ongelukkig bij PSV Eindhoven omdat hij er te weinig mocht spelen maar de Nederlandse landskampioen was niet meteen geneigd het jonge talent naar de concurrentie uit Amsterdam te laten verhuizen. Na wekenlang onderhandelen is de transfer dan toch een feit.

Aissati maakte ruim twee jaar deel uit van de hoofdmacht van PSV Eindhoven. Hij speelde ook even op uitleenbasis bij FC Twente. Voor die club speelde hij veertien competitiewedstrijden, bij PSV kwam hij aan 43 stuks. Aissati is de derde aankoop van de nieuwe Ajax-trainer Marco Van Basten. Eerder werden al de Argentijn Dario Cvitanich en de Serviër Miralem Sulejmani binnengehaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties