Verhoeven: 'Ik brand van ambitie'

Philippe Crols
| 0 reacties
Verhoeven: 'Ik brand van ambitie'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincenzo Verhoeven was de boezemvriend van François Sterchele en dus ontkomt hij dezer dagen niet aan de vragen van enkele persmensen. Vanavond herdenken Club en Germinal Beerschot de overleden aanvaller.

Vincenzo Verhoeven was lange tijd behoorlijk aangedaan van het overlijden van zijn beste makker, maar lijkt er nu overheen. "De pagina is voor mij omgedraaid. Ik verwerk dat nog altijd op mijn eigen manier, maar niemand zal merken hoe", sprak Verhoeven tegenover Het Nieuwsblad.

Aan het einde van vorig seizoen kreeg de aanvaller een aanbieding van onder andere AA Gent. Hij weigerde en bleef op het Kiel. Daar wil hij dit seizoen slagen.

"Er werden me speelminuten beloofd toen ik hier bijtekende en ik kan alleen maar hopen dat ze hun woord zullen houden. Ik wil echt in die ploeg, ik brand van ambitie."

Verhoeven krijgt voorin wel veel concurrentie, want het was vooral daar dat de fusieclub zich versterkte. "Nieuwe bezems vegen goed. Bij veel jongeren uit eigen kweek kijken ze dikwijls naar minpunten, terwijl ze bij nieuwe mensen vaak naar de pluspunten kijken", besluit Verhoeven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties