Bailly maakte het bont op de weg: rijbewijs kwijt

Mathias Dumarey
| 44 reacties
Bailly maakte het bont op de weg: rijbewijs kwijt
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Logan Bailly, de doelman van RC Genk en het Belgisch Olympisch elftal, zegt dan wel telkens weer dat hij zijn leven zal beteren, maar daar komt vooralsnog weinig van in huis. Deze week is hij zij rijbewijs kwijtgespeeld.

Dinsdagavond is de excentrieke doelman betrapt door de politie toen hij maar liefst 185 km/u reed op de Genkse Westerring. Op die weg mag je maximaal 90 km/u rijden. Logan Bailly moest onmiddellijk zijn rijbewijs inleveren. Hij is die nu voor vijftien dagen kwijt. Het was een anonieme politiewagen die het rijgedrag van Bailly opmerkte en meteen de achtervolging inzette.

Het is nu alweer de tweede keer dat Bailly op korte tijd negatief in het nieuws komt. Vorige keer was het toen hij amok zou gemaakt hebben op een festival in Luik waardoor er een massale vechtpartij is ontstaan. Vorig jaar werd hij ook al eens geflitst met een snelheid van 194 km/u. Bailly verklaarde al meermaals van zijn negatieve imago af te willen raken, maar dergelijke voorvallen zullen hem daarbij niet helpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties