Bent scoort vlot voor Tottenham

Tottenham mag sinds maandag dan wel Robbie Keane kwijt zijn, maar Darren Bent heeft laten zien dat hij er ook staat. Hij scoorde in een vriendschappelijke wedstrijd vier maal.

De Engelse eersteklasser gaf maandagavond Norwich partij. Dat is een Engelse tweedeklasser.

Norwich hielp Tottenham al snel aan een voorsprong. Stefanovic scoorde na tien minuten tegen zijn eigen ploeg. Cureton bracht de tweedeklasser wel meteen terug op gelijke hoogte.

Daarna achtte Darren Bent zijn momenten gekomen. De spits scoorde net voor rust een eerste keer. Daardoor kon Tottenham dus toch nog met een voorsprong de rust in.

Na de pauze ging de aanvaller door op datzelfde elan. Een kwartier na rust legde hij zijn tweede van de avond in doel. Twintig minuten voor tijd scoorde hij ook nog de 1-4. Bent lukte uiteindelijk nog een loepzuivere hattrick. Met nog een kwartier te gaan schoot hij de 1-5-eindstand op het bord.