Reynders geeft uitleg bij transfers van Racing Genk

Philippe Crols
| 15 reacties
Reynders geeft uitleg bij transfers van Racing Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk haalde tijdens de afgelopen maanden vier nieuwe spelers binnen met het oog op volgend seizoen. Op de website van de Limburgers geeft Willy Reynders tekst en uitleg over de nieuwkomers.

Joao Carlos: We moesten wel op zoek naar een nieuwe verdediger, want we pakten het afgelopen seizoen vijftig doelpunten. Dat is veel te veel. We hadden het geluk dat Joao Carlos en zijn vrouw in België wilden blijven. Bovendien kenden we elkaar nog van bij Lokeren. Na een aantal weken onderhandelen zijn we met Roger Lambrecht tot een overeenkomst gekomen. Ik ben echt heel tevreden dat hij hier is. Hij kan een groep sterker maken. Onze coach zegt meermaals dat hij niet weet wat Joao Carlos nog in België doet.

Daniël Toszer
: Hij kan op het middenveld met twee centrale mensen spelen. Hij heeft loopvermogen en creativiteit. Dat laatste misten we toch. Toszer stond al lang op de verlanglijst. Ik dacht eigenlijk dat hij niet te halen was, maar de speler zelf toonde meer en meer interesse voor Genk. Ook Balazs Toth heeft geholpen.

Adam Nemec: Hij is een speler die de aanval kan dragen en met de rug naar doel kan spelen. We hebben heel veel spelers gevolgd, ook Belgische. Uiteindelijk zijn we per toeval bij Nemec terecht gekomen. We hadden het geluk dat hij nog niet echt bekend was, maar toen we de transfer wilden afhandelen kwam Bielefeld plots op de proppen. Toen kwam Nemec naar Genk en het beviel hem hier allemaal uitstekend.

Daniël Pudil
: Ook met zijn transfer was wat geluk gemoeid. Ik was naar Slavia gaan kijken voor een spits, maar de enige speler die me opviel was Pudil. Hij is echt eent type-Pocognoli. De zaak is in een stroomversnelling gekomen na een vechtpartij waar hij en zijn vriendin met wat hooligans bij betrokken waren. We moesten vooral lang wachten, want zijn club wilde niet echt meewerken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties