Frutos voor onbepaalde duur op non-actief

Nico Wieme
| 36 reacties
Frutos voor onbepaalde duur op non-actief
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aan de vooravond van de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen het Wit-Russische BATE Borisov deelde Ariël Jacobs mee dat paars-wit het zonder Nicolas Frutos zal moeten doen. De Argentijn ligt nog maar eens in de lappenmand.

Nicolas Frutos maakt geen deel uit van de wedstrijdkern voor de match vanavond tegen BATE Borisov. Ariël Jacobs heeft beslist de Argentijnse goalgetter voor onbepaalde tijd op non-actief te zetten. Frutos zit er fysiek en psychisch compleet door en krijgt nu de tijd om eventueel in het buitenland te revalideren.
 
Sinds el Goleador de trainingen hervat heeft, bleef hij sukkelen met pijn in de achillespees. De Anderlechtse medische staf kan blijkbaar maar geen juiste diagnose stellen en bijgevolg blijft ook een adequate behandeling uit.
 
Jacobs zegt in Het Laatste Nieuws dat hij maandag een lang en diepgaand gesprek had met Frutos. “Aan het einde hebben we besloten dat niemand, behalve ik, nog verklaringen zal afleggen over zijn gezondheid”, aldus de Anderlechtcoach.
 
“De voorbije dagen en weken zijn er te vaak oncomplete en tegenstrijdige dingen gezegd, ook van binnen de club”, argumenteert Jacobs zijn beslissing. “Nico en ik hebben ook besloten dat we hem pas weer inzetten als hij helemaal fit is. En we hebben ook beslist dat we er alles aan gaan doen om hem er fysiek én mentaal weer helemaal bovenop te helpen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties