Biglia: 'Transfer is mijn laatste zorg'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Biglia: 'Transfer is mijn laatste zorg'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De naam van Lucas Biglia valt vaak als het over mogelijke uitgaande transfers gaat bij RSC Anderlecht. De Argentijn lijkt echter niet meer geneigd om te vertrekken, ook niet na de uitschakeling tegen BATE Borisov in de CL-voorronde.

"Schrijf maar op dat ik bij Anderlecht wil blijven. We hebben nog het kampioenschap en de beker en dat zijn nu onze twee doelen", zegt Lucas Biglia in de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. "Een transfer is nu het laatste van mijn zorgen."

Na zijn penalty tegen BATE Borisov staak de Argentijn zijn twee vingers in de lucht. "Het was als eerbetoon aan mijn overleden vader. Ik dacht bij mezelf: ik ga je droom nu vervullen en een carrière in Europa uitbouwen", aldus Biglia die daarom ook bij Anderlecht wil blijven. "Ik ben deze club zeer erkentelijk omdat het me de kans gaf in Europa. Dat zal ik niet snel vergeten."

Biglia zegt ten slotte dat zijn marktwaarde wellicht weer een stuk zal gedaald zijn nu Anderlecht niet meer deelneemt aan het Europese voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties