Ferguson: 'Verwacht dat Ronaldo nog lang blijft'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ferguson: 'Verwacht dat Ronaldo nog lang blijft'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo zal komend seizoen dan toch uitkomen voor Manchester United. De Portugees flirtte openlijk met Real Madrid, maar bleef uiteindelijk zijn huidige werkgever trouw. Bij United denken ze dat de speler nog lang op Old Trafford zal blijven.

"Real weet dat het niet meer met dezelfde Ronaldo te doen heeft als enkele weken geleden. Hoe ouder Cristiano wordt, hoe meer hij het hier naar zijn zin zal hebben. Hoe langer spelers blijven, hoe minder graag ze hier willen vertrekken", laat Sir Alex Ferguson weten.

Ronaldo, die momenteel nog geblesseerd is, heeft bij United nog een lopende overeenkomst tot medio 2012. "Nog vier jaar contract dus en ik hoop dat hij op een bepaald tijdstip die overeenkomst nog zal verlengen", aldus de manager van Manchester United.

Tijdens de afgelopen weken leek Ronaldo nochtans graag naar Real Madrid te willen gaan. "Het was belangrijk om hem hier te houden. Het is nog maar zelden gebeurd dat een speler Manchester United wil verlaten. Cristiano beseft dat ook. Het belangrijkste is dat zowel hij als de club gelukkig is."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties