Aduriz komt, Victor vertrekt

Aduriz komt, Victor vertrekt
Foto: © SC

Aritz Aduriz ondertekent wellicht dinsdag een meerjarig contract bij Real Mallorca. De 27-jarige aanvaller arriveerde maandag bij zijn nieuwe club om er dinsdag de medische testen af te leggen en een overeenkomst te ondertekenen.

Athletic Bilbao zou voor de overgang een bedrag van 6 miljoen euro ontvangen. Dat is het dubbele van het bedrag dat zij in januari 2006 op tafel legde om de spits over te nemen van Real Valladolid. In totaal wist Aduriz bij Bilbao 22 maal de weg naar de netten te vinden in 78 competitiewedstrijden.
 
Victor Casadesus (foto) zal dan volgend seizoen niet meer te zien zijn in de kleuren van Real Mallorca. De 23-jarige spits zal immers voor een seizoen worden uitgeleend aan Gimnastic. Ook afgelopen seizoen werd de aanvaller al eens uitgeleend. Hij was toen te zien bij Real Sociedad waar hij een half jaar werd aan uitgeleend. Victor scoorde toen zes maal in negentien wedstrijden terwijl hij voor de winterstop bij Bilbao éénmaal de weg naar de netten vond in tien wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties