United bevestigt de komst van Berbatov

De Nijs Michael
| 6 reacties
United bevestigt de komst van Berbatov

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eindelijk komt er een einde aan de transfersoap rond de Bulgaar Dimitar Berbatov. De aanvaller gaat niet aan de slag bij Manchester City, maar wel bij stadsrivaal Manchester United.

Gisterenmiddag leek Berbatov op weg naar Manchester City, de club deed een bod van liefst vijftig miljoen euro op de aanvaller. Tottenham, de werkgever van Berbatov, ging akkoord, maar de speler zelf startte nog onderhandelingen met Manchester United.

 

Die onderhandelingen hebben uiteindelijk resultaat opgeleverd. Berbatov ruilt Tottenham voor Manchester United, dat een transfersom van om en bij de veertig miljoen euro moet ophoesten voor de Bulgaarse international. Tottenham ontvangt dus ruim tien miljoen euro minder dan wat City bood, maar de club kan wel een jaar beschikken over de diensten van Fraizer Cambell. De jonge spits komt een jaar op huurbasis over vanuit Manchester.

 

Berbatov is alvast laaiend enthousiast over zijn nieuwe werkgever. “Voor United spelen is een droom die uitkomt. Ik hoop dat ik de club aan nog meer prijzen kan helpen”, glundert de spits. Ook United is uiterst tevreden met de kersverse aanwinst. “Hij is een sleutelaanwinst. Hij is één van de beste spitsen ter wereld. Zijn stijl en vermogen geven een nieuwe dimensie en ik ben zeker dat hij populair zal worden bij onze fans”, aldus trainer Ferguson op de website van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties