Rivaldo en Roberto Carlos willen naar Australië

Rivaldo en Roberto Carlos willen naar Australië

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rivaldo en Roberto Carlos zouden graag hun carrière willen afsluiten in Australië. Vertegenwoordigers van het duo hebben daarom gesprekken aangeknoopt met Gold Coast United, een ploeg die volgend seizoen in de A-League speelt.

“Het is waar dat Rivaldo en Roberto Carlos met ons willen praten en dat toont wat voor een impact het toewijzen van een licentie aan ons heeft teweeg gebracht,” zegt hoofdcoach Miron Bleiberg. “Maar deze zogezegde marquee-players zijn niet noodzakelijk mijn prioriteit. Op dit moment is mijn grootste zorg het bouwen van een solide allround-team. Mijn invalshoek is wat het beste voor de club is op spelersgebied, het departement marketing zal kijken wie het meeste publiek kan lokken en eigenaar Clive Palmer zal kijken wie het meeste waarde heeft voor het geld. Elke beslissing over een marquee-player vloeit voort uit een combinatie van deze drie.”
 
“Ik ben niet zeker hoeveel geld ze willen hebben,” gaat Bleiberg verder. “Op dit moment heeft er niemand over cijfers gesproken. Wat er ook gebeurt, we gaan geen dorp worden waar sterren van het verleden op pensioen kunnen gaan. We willen spelers die zowel op als naast het veld hun bijdrage kunnen leveren en hier niet zijn om de citroen zolang mogelijk uit te persen. We zullen in ieder geval geen van hen aanwerven voor de transfermarkt in januari opengaat. Het bouwen van een team gaat niet rond het aantrekken van grote namen. Moet ik misschien een team bouwen rond Rivaldo? Ik wil spelers die op hun top zijn en glorie naar Coast brengen, geen spelers die glorie naar hun bankrekening willen brengen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties