Clubfans op bezoek bij Peeters

Nico Wieme
| 16 reacties
Clubfans op bezoek bij Peeters
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vrijdag zou de Vlaamse regering de knoop doorhakken in het Brugse stadiondossier. Enkele Club Bruggefans trokken woensdag naar minister-president Kris Peeters om hem een petitie, shirt en gesigneerde bal te overhandigen.

Al wie Club Brugge gunstig gezind is, wacht in spanning de uitspraak van de Vlaamse regering rond het Brugse stadiondossier af. Vrijdag zou minister-president Kris Peeters een beslissing nemen.
 
Enkele Clubsupporters hebben woensdag een charmeoffensief ingezet en brachten een bezoekje aan de ambtswoning van Peeters. Ze overhandigden de CD&V’er een petitie met 34.000 PRO-handtekeningen. Gedurende een kwartiertje konden de supporters hun standpunt aan de minister-president duidelijk maken.
 
Francis Vandewalle deed Peeters namens het PRO-actiecomité een door alle A-kernspelers gesigneerde wedstrijdbal cadeau en een blauw-zwart shirt met het rugnummer één.
 
“U bent de nummer één van Vlaanderen, en hopelijk bent u ook de nummer één bij het doorhakken van de finale knoop in het Brugse stadiondossier”, was de boodschap die de Clubfans Peeters meegaven. De minister-president beloofde dat zijn regering in eer en geweten zal beslissen in het bijzonder complexe dossier.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties