"Een evaluatie na de wedstrijd tegen Roma"

"Een evaluatie na de wedstrijd tegen Roma"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Palermo verloor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen en meteen is er een kleine crisis ontstaan bij de Siciliaanse ploeg. Na de wedstrijd tegen AS Roma over anderhalve week zal voorzitter Maurizio Zamparini al een evaluatie doorvoeren.

“Natuurlijk hoop ik dat Stefano Colantuono zo lang mogelijk als oefenmeester kan fungeren, maar na het verlies in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Portogruaro, de uitschakeling in de Coppa door Ravenna en het verlies tegen Udinese is het duidelijk dat we onze positie moeten evalueren na de wedstrijd tegen Roma,” wist Zamparini mede te delen. “Ik denk dat ik de best mogelijke ploeg heb gevormd sinds ik hier de leiding heb overgenomen.”
 
“We zijn dit seizoen vreselijk gestart en moeten begrijpen waar het fout is gegaan,” gaat de licht ontvlambare voorzitter van Palermo verder. “Misschien wat het het trainingsregime, het fysieke werk of nog iets anders. Sommige spelers, zoals Fabio Simplicio, zijn helemaal uit vorm. Mijn spelers respecteren mij dus accepteren ze mijn uitbarstingen, al zullen ze misschien niet graag hebben dat ze via de media komen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties