RC Waregem trekt naar Woluwe

Rombaux Gunther
| 0 reacties
RC Waregem trekt naar Woluwe

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond werd de derde speeldag van derde klasse A afgetrapt in het Tivoli stadion, waar de derby tussen URS Centre en La Louvière gewonnen werd door Centre met 2-1 cijfers. Op zaterdagavond staat er met Waregem tegen Woluwe een leuk duel op de affiche.

RC Waregem gaat zaterdagavond op bezoek in het Fallonstadion, waar het met Woluwe een tegenstander treft die eveneens met één punt uit twee matchen onder de verwachtingen bleef. Beide clubs doen er dus goed aan om de winst binnen te halen, een gegeven dat een spannend kijkstuk kan opleveren. In de tweede partij op zaterdagavond ontvangt Sottegem het Henegouwse Boussu Dour Borinage.

Op zondagmiddag staat voor Union de topper op het menu tegen Oudenaarde, dat vorige week een sterke prestatie afleverde tegen Woluwe. Union wil echter aanknopen met de winst om de aansluiting met de top niet te verliezen. Gent -Zeehaven gaat in Wielsbeke op zoek naar zijn eerste punten van het seizoen, geen makkelijke opgave want Wielsbeke deed het tot nog toe meer dan behoorlijk. Met Peruwelz tegen FCN Sint-Niklaas staat een topaffiche geprogrammeerd op zondagmiddag, beide clubs staan immers met het maximum van de punten bovenaan de rangschikking. Wetteren, dat verrassend aan de leiding staat, mag in eigen huis zijn leiderspositie gaan verdedigen tegen Diegem, dat tot op heden nog maar één puntje wist te bemachtigen. Eendracht Aalst krijgt met Woluwe-Zaventem een moeilijk te bekampen tegenstander voorgeschoteld, de club rekent echter op winst om zijn weg naar de top verder in te zetten.


Za. 20u. WS Woluwe - RC Waregem
Za. 20u. SV Sottegem - RDB Borinage
Zo. 15u. Union SG - SV Oudenaarde
Zo. 15u. Peruwelz - FCN Sint-Niklaas
Zo. 15u. SC Wielsbeke - KRC Gent-Zeehaven
Zo. 15u. Wetteren - Diegem Sport
Zo. 15u. KVW Zaventem - E.Aalst

Vr. 20u. URS Centre - La Louvière 2-1

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties