Yildirim mag transfervrij vertrekken bij Sivasspor

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Yildirim mag transfervrij vertrekken bij Sivasspor

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ugur Yildirim mag transfervrij vertrekken bij de Turkse topklasser Sivasspor. De aanvaller paste niet meer in de plannen van de trainer en daarop vroeg Yildirim aan de club om er zijn contract te verscheuren.

Ugur Yildirim is vooral bekend bij ons van bij zijn Nederlandse periode. Hij speelde er voor Go Ahead Eagles en SC Heerenveen. Vooral bij de Friezen maakte hij naam door de ene vrije trap na de andere binnen te knallen. 

"Ugur heeft me gevraagd om zijn contract te verscheuren en wij zijn daarmee akkoord gegaan", laat Özkan Dogan, de teammanager van Sivasspor weten. "De trainer vond hem een goede voetballer, maar hij had voor hem geen plek in het elftal omdat hij een systeem speelt dat Yildirim niet ligt", aldus nog Dogan in het Nederlande weekblad Voetbal International.

Yildirim zal allicht niet lang moeten zoeken naar een nieuw team. Blackburn Rovers zou namelijk al in de markt liggen voor de spits die één keer uitkwam voor het Nederlands elftal. Yildirim verliet destijds Heerenveen voor Gaziantepspor. Daar vertrok hij in januari van dit jaar omdat hij er al maanden zonder resultaat op zijn wedde wachtte. Hij kwam terecht bij Sivasspor, de revelatie van de vorige Turkse competitie en nu weer aan kop in de Süper Lig. Hij kwam er echter niet verder dan vier invalbeurten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties