Defour ziet 'champagnevoetbal' op Standard

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Defour ziet 'champagnevoetbal' op Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond staat de topper tussen Standard en Anderlecht geprogrammeerd in het Stade Maurice Dufrasne. Steven Defour lijkt alvast de verbale oorlog te hebben geopend door te opperen dat het 'champagnevoetbal' naar Sclessin is verhuisd.

Steven Defour is nooit verlegen voor een straffe uitspraak meer of minder. Ook nu niet, op de vooravond van de topper tegen Anderlecht, laat hij zich horen van zijn strafste kant. Anderlecht-trainer Ariel Jacobs zal vanavond zeker wat uitspraken in de paarswitte kleedkamer kunnen uithangen.

"Het champagnevoetbal is verhuisd van Anderlecht naar Standard. Dat komt niet enkel door het feit dat Standard er de jongste twee jaar serieus is op vooruitgegaan. We maken vooral het verschil door onze mentaliteit. Bij Standard spelen stuk voor stuk jongens die kunnen omgaan met de druk en met een goede mentaliteit voetballen", aldus de Gouden Schoen in de krant Het Nieuwsblad.

"Bij Anderlecht is er ook kwaliteit", wil Defour niet ontkennen. "Alleen zijn er ginds minder spelers die durven. We speelden vorig seizoen kampioen in de wedstrijd tegen Anderlecht door onze wil om die wedstrijd absoluut te willen winnen", besluit de man die gisteren zijn rijbewijs zag ingetrokken worden door overdreven snel te rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties