Trinidad&Tobago rekent op een veteraan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Trinidad&Tobago rekent op een veteraan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trinidad&Tobago staat er niet goed voor in de WK-kwalificatiereeks in de Concacaf-zone, maar daar wil het verandering in brengen. Het rekent daarom op een 40-jarige veteraan die de meubelen mee moet helpen redden.

De voetbalbond van Trinidad&Tobago wil beroep doen op Russell Latapy om straks in oktober het land aan overwinningen te helpen tegen Guatemala en de Verenigde Staten. De verenigde eilanden moeten hun resterende drie partijen winnend afsluiten willen ze nog een kans maken op kwalificatie voor de finaleronde met zes landen.

Latapy zal bij The Soca Warriors als speler-trainer moeten functioneren. Momenteel is hij nog aan de slag bij het Schotse Falkirk. "Ik vind het gewoon fantastisch dat ik weer een oproep krijg om bij de nationale ploeg aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit om met iedereen rond het nationale team samen te werken en hopelijk kunnen we ons doel alsnog bereiken", liet Latapy weten in een eerste reactie.

Latapy is samen met Dwight Yorke de belangsrijkste voetballer uit de geschiedenis van het land. Hij was er ook bij op het WK 2006 in Duitsland toen Leo Beenhakker het land coachte. Latapy speelde in zijn carrière voor teams als Boavista Porto, FC Porto, Glasgow Rangers en Dundee United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties