Valgaeren ziet zijn coach vertrekken

De Nijs Michael
| 0 reacties
Valgaeren ziet zijn coach vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joos Valgaeren beleeft minder leuke tijden. Onze landgenoot zag zijn team FC Emmen dit weekend met 5-0 de boot ingaan, bovendien pakte hij in die wedstrijd zelf rood. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het bestuur nu ook zijn trainer de deur gewezen.

FC Emmen doet het momenteel erg slecht in de Jupiler League, de Nederlandse tweede klasse. Het team kon slechts drie keer winnen tot dusver. Afgelopen vrijdag ging de club nog zwaar onderuit in de wedstrijd tegen FC Den Bosch, het werd liefst 5-0. Door deze nieuwe nederlaag kampeert Emmen nu op een zestiende plaats in de Jupiler League en dat kon het bestuur niet langer aanzien.

De clubleiding heeft dan ook beslist om trainer Gerry Hamstra op straat te zetten. In een persbericht op de site van de club staat te lezen dat het bestuur "er geen vertrouwen meer in heeft dat de resultaten op aanvaardbare termijn zouden verbeteren." Hamstra was sinds maart 2007 aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser, hij wordt voorlopig vervangen door technisch manager Thiemo Meertens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties