Dheedene: 'Spitsen missen vertrouwen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dheedene: 'Spitsen missen vertrouwen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot staat in de kelder van het klassement en heeft een moeilijke verplaatsing naar Bergen voor de boeg. “We mogen nu niet panikeren”, klinkt het bij Didier Dheedene.

Ondanks de tegenvallende resultaten van de Antwerpse club, laten ze bij Germinal Beerschot de moed niet in hun schoenen zakken. “De wil is er nog altijd”, verduidelijkt Dheedene en de sfeer op training is schitterend. Er wordt nog veel gelachen, maar er wordt natuurlijk ook serieus gewerkt.”
 
Paniek is er duidelijk nog niet. “We weten dat er vroeg of laat een kentering zal komen. Een moment dat we de drie punten die we verdienen wel krijgen. We weten dat we goed bezig zijn. Eén overwinning en we zijn misschien vertrokken.”
 
Afwerking
 
“De aanvallers missen misschien een beetje het vertrouwen. Sommige jongens willen te graag scoren en gaan dan te overhaast te werk. Charleroi kwam met tien man in hun strafschopgebied spelen. Dan is het moeilijk om open kansen te creëren. Tegen Anderlecht krijgen we die open kansen misschien wel.”
 
In tegenstelling tot vorige jaren speelde Dheedene tegen Charleroi terug op de linksback. “Ik heb daar bij Anderlecht jaar en dag gestaan. De trainer weet wat ik kan en wat ik niet kan. Ik schik me naar het ploegbelang. We moeten nu allemaal aan het zelfde zeel trekken. En als je dan eens op de bank terecht komt, moet je daar niet moeilijk over doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties