Brepoels: 'Het moet nog altijd beter'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Brepoels: 'Het moet nog altijd beter'

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden mag dan wel aan de leiding staan de in de tweede klasse, toch kan het volgens oefenmeester Guido Brepoels nog altijd beter. Ook afgelopen weekend werd er op het nippertje gewonnen en ook de coach beseft dat het geluk niet kan blijven duren.

Het zag er even voor het einde van de partij in Eupen anders uit, maar uiteindelijk werd STVV andermaal de winnaar van het weekend. Ook tegen Doornik had het helemaal anders kunnen lopen, maar ook toen werd nipt gewonnen. 

"Het kan nog altijd beter, maar we moeten natuurlijk niet te negatief gaan doen. We staan er heel goed voor in het klassement, maar veel ploegen zullen er alles aan doen om tegen de leider een goed resultaat neer te zetten", aldus Brepoels.

Intussen staat Sint-Truiden wel los aan kop en krijgen de Haspengouwers nu alle kansen om die voorsprong verder uit te bouwen. De Kanaries spelen dit jaar nog zesmaal thuis en moeten nog slechts driemaal op verplaatsing. Het lijkt er steeds meer op dat STVV alleen zichzelf in nesten kan brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties