Groningen opent skybox in Martini Ziekenhuis

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Groningen opent skybox in Martini Ziekenhuis

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Berry Powel en Sepp De Roover hebben namens FC Groningen maandagmiddag de Skybox in het Groninger Martini Ziekenhuis geopend. De skybox is een geschenk van FC Groningen met een belangrijke bijdrage van de gemeente Groningen en de KNVB.

De skybox is 70m² groot en biedt toegang aan patiënten en hun bezoek van het Martini Ziekenhuis. In het lokaal worden sportbeelden in een sfeer die positief, sportief en ontspannend is getoond. Zo zullen de duels van FC Groningen (en andere sportwedstrijden) er op een groot scherm geprojecteerd worden. De ruimte bestaat uit drie grote beeldschermen, een voetbalspel en een leestafel.

"Geen enkel ziekenhuis heeft een skybox, we zijn zeer ingenomen met dit cadeau van de FC, de Trots van het Noorden. We willen hier het healing environment concept uitwerken waarbij we niet alleen goede medische zorg verlenen maar ook oog hebben voor ontspanning en ontmoeting voor de patiënt. We verwachten een enorme belangstelling en ik denk dat het een begrip in het Noorden gaat worden", aldus Jack Thiadens, voorzitter van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties