Mogelijk enkele wijzigingen bij Club Brugge

Kristof Blomme
| 16 reacties
Mogelijk enkele wijzigingen bij Club Brugge

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De matchen van Club Brugge blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Ook tegen Zulte Waregem en Kortrijk denkt trainer Jacky Mathijssen erover na om enkele spelers rust te gunnen.

Club Brugge stelde de eerste twee competitiematchen uit omdat het niet kon beschikken over Jeroen Simaeys en Laurent Ciman, die met de nationale ploeg in Peking zaten. Ironisch genoeg is Ciman vandaag de zwakke schakel in de basis bij blauw-zwart, is tegenstander Zulte Waregem op dit ogenblik in bloedvorm en weegt de snelle opéénvolging van wedstrijden door bij enkele spelers van Club. Verkeerd gegokt lijkt het.

Na de 3-0 nederlaag bij AA Gent denkt trainer Mathijssen erover na om zowel tegen Zulte Waregem op woensdagavond als tegen Kortrijk zaterdag enkele nieuwe spelers in de ploeg te droppen. "We kunnen niet meer doorschakelen als de omstandigheden daar om vragen", aldus de trainer van Club in Het Laatste Nieuws. "Daar moeten we iets aan doen. De scherpte moet terugkeren, daarom wou ik op training zien wie nog in staat is om dat tikkeltje extra te brengen. Het is de bedoeling om de komende twee matchen een combinatie te maken van diegenen die nog zuurstof over hebben en anderen die voor scherpte kunnen zorgen."

Eén van de spelers die zeker in de basis zal beginnen is Jonathan Blondel. De middenvelder zag zijn voorbereiding de mist ingaan, maar ondertussen staat hij al enkele weken te trappelen om zich te tonen. Dat is ook Mathijssen niet ontgaan. Hij zou Leko en Vargas uit de ploeg kunnen houden. Ook Clement of Klukowski kunnen rust krijgen ten voordele van Bernt Evens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties