Dufer mogelijk terug naar Standard

Geoffrey Verbruggen
| 1 reacties
Dufer mogelijk terug naar Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Grégory Dufer keert tijdens de winterstop mogelijk terug naar Standard. De middenvelder is op uitleenbasis actief bij Tubeke, maar Standard-coach Laszlo Bölöni ziet wel wat in een terugkeer. Zo schrijft het weekblad Foot Magazine.

De spelers van Standard zijn dezer dagen grof wild op de transfermarkt. Vooral voor Axel Witsel en Steven Defour zijn vele clubs bereid om diep in de buidel te tasten. Standard-trainer Laszlo Bölöni gaat alvast niet wachten op een eventuele leegloop bij de landskampioen. Zo zou hij de optie om Grégory Dufer terug te halen van Tubeke willen gebruiken om een mogelijk vertrek van enkele middenvelders op te vangen. De 26-jarige polyvalente middenvelder kwam de afgelopen weken overigens goed voor de dag bij de Waals-Brabantse degradatiekandidaat.

Sinds de komst van Bölöni is vooral de Israeliër Salim Toama uit de gratie gevallen. De linksvoetige middenvelder staat dan ook te popelen om nieuwe horizonten te verkennen. Ook Réginal Goreux, die vorig seizoen onder Michel Preud'homme van zich liet spreken, voldoet volgens de Roemeense coach van de Rouches niet aan de verwachtingen. 

Na de Europese stunts tegen Everton en Sevilla heeft de T1 van Standard het nodige krediet gespaard om in de winter enkele bijkomende spelers te vragen. Maar de echte beslissingsmacht in Luik licht echter enkel en alleen bij sterke man Luciano D'Onofrio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties