Rnic: "Ik heb een moeilijke periode achter de rug"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Rnic: "Ik heb een moeilijke periode achter de rug"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Door de blessure van Marcin Wasilewski mocht Nemanja Rnic tegen Roeselare eindelijk nog eens in de basis starten en mogelijk mag de Serviër vanavond in de topper tegen Genk opnieuw aantreden. Reden genoeg voor SudPresse om bij hem op de koffie te gaan.

"Ik heb een moeilijke periode achter de rug, maar dat maakt deel uit van mijn leerproces", vertelt Rnic aan de Franstalige krant. "Het was moeilijk om zo weinig aan spelen toe te komen. Ik heb nooit echt getwijfeld aan mijn capaciteiten. Ik weet waarvoor ik naar Anderlecht gekomen ben. Ik heb aangeklampt en zal dat blijven doen."

Tegen Roeselare mocht Rnic, die deze zomer transfervrij aangetrokken werd door paars-wit, dus eindelijk nog eens aan de aftrap verschijnen. De Servische verdediger deed het behoorlijk goed, maar de rechtsachter reageert niet echt op zijn persoonlijke prestatie op Schiervelde. 

"Ik heb niet te lang stilgestaan bij mijn eigen prestatie, ik ben vooral blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de overwinning", klinkt het nuchter. "Ik voel dat ik beter aan het worden ben. Ik geef toe dat ik het soms moeilijk heb gehad toen ik met de beloften moest spelen, maar ik had nood aan wedstrijdritme. Dat maakt deel uit van mijn leerproces bij een grote club."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties