'Standard zal sterker uit de winterstop komen'

Mathias Dumarey
| 6 reacties
'Standard zal sterker uit de winterstop komen'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Is het de fans proberen gerust te stellen, of is Dominique D'Onofrio bloedserieus als hij stelt dat Standard Luik versterkt uit de winterstop zal komen. Met de Braziliaan Dante Bonfim vertrok alvast al één sterkhouder bij de regerende landskampioen.

"We waren eigenlijk helemaal niet van plan om Dante Bonfim te verkopen, maar de discussie rond zijn contract heeft ons doen beslissen om het uit zekerheid wel te doen. We hadden geen zin om processen te voeren tegen een eigen speler", aldus Dominique D'Onofrio, de technisch directeur van de Rouches, in de krant Het Nieuwsblad.

"Dit is zeker niet het begin van een leegloop. We hebben net een bod van vijftien miljoen euro uit Rusland geweigerd op Steven Defour. Ik maak me sterk dat hij tot het einde van dit seizoen bij ons zal blijven. In principe is Milan Jovanovic de enige die bij ons nog kan vertrekken in de wintertransferperiode", gaat D'Onofrio verder.

"Het is de bedoeling dat Standard sterker uit de winterstop zal komen. We volgen momenteel enkele pistes. Zelfs als Jovanovic blijft, zullen we voor elke linie iemand bijhalen. We speuren momenteel in het binnen- en buitenland", besluit de Italiaanse Belg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties