Fusieclub Antwerpen Zuid 2010 in aantocht

Steven Bologne
| 6 reacties
Fusieclub Antwerpen Zuid 2010 in aantocht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een grote Antwerpse fusie tussen Antwerp en Germinal Beerschot blijft ondenkbaar, op provinciaal niveau is er alvast een fusieclub in de maak. Antwerpen Zuid 2010 is de naam, afgekort AZ 2010.

Eersteprovincialers Belgica Edegem en Kontich praten al een tijdje om samen te smelten in een fusieclub. Eind januari zitten de clubbesturen nog eens met elkaar rond de tafel om de eindjes aan elkaar te knopen. Mogelijk worden nog anders clubs in de deal betrokken, Hove en Boechout worden vaak genoemd.
 
De nieuwe club zou in 2010 van start moeten gaan met de naam Antwerpen Zuid 2010. Afgekort geeft dat AZ 2010. Vanaf volgend seizoen zouden de jeugdelftallen reeds bij elkaar gevoegd worden, om een jaar later in 2010 van start te gaan met het eerste elftal.
 
De jeugd zou op de terreinen van Kontich haar thuiswedstrijden afwerken, omdat in Edegem geen uitbreiding mogelijk is en er slechts één jeugdterrein beschikbaar is. Op welke site de eerste ploeg terecht komt is nog niet geweten evenals de clubkleuren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties