Snelders denkt aan een vertrek bij Cercle Brugge

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Snelders denkt aan een vertrek bij Cercle Brugge
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Kristof Snelders is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Cercle Brugge. De spits kwam destijds over van het degraderende Lierse SK. Snelders is geen vaste waarde in het elftal en wordt vaak gebruikt als supersub.

Kristof Snelders kwam dit seizoen nog niet verder dan 99 speelminuten en daar is de aanvaller niet zo gelukkig mee. "In december mocht ik zelfs geen minuut meer spelen. Het is een enorm verschil met vorig seizoen toen ik regelmatig nog een halfuur of langer mocht invallen. Ik was echt de supersub van Cercle Brugge", aldus Snelders in de krant Gazet van Antwerpen.

"Nu is het voor mij niet meer plezant bij Cercle Brugge. De concurrentie voorin is enorm. Als je ziet dat zelfs Stijn De Smet zes keer op de bank moest zitten, dan weet je het wel. Op die manier word ik een vergeten voetballer", aldus de 26-jarige Antwerpenaar.

"Als ik na Nieuwjaar even weinig kansen krijg als in de heenronde, dan is de kans groot dat ik zal vertrekken. Ik heb al gehoord dat KV Kortrijk interesse zou hebben en dat staat me zeker aan. Ik ben onlangs naar West-Vlaanderen verhuisd. Ik moet de komende dagen alleszins eens goed nadenken", besluit de zoon van Eddy Snelders. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties