Spelersgroep Real wil Diarra Europees inschrijven

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Spelersgroep Real wil Diarra Europees inschrijven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid kocht voor na de winterstop twee spelers: Lassana Diarra en Klaas-Jan Huntelaar. De supporters willen Huntelaar ingeschreven zien worden voor Europees voetbal, de spelersgroep van Real Madrid ijvert zelf voor Diarra.

Honderdduizend deelnemers aan een enquête vonden dat de Nederlander Klaas-Jan Huntelaar ingeschreven zou moeten worden om de tweede fase van de Champions League te betwisten. De spelersgroep van Real Madrid ziet het echter helemaal anders. Zij willen de Fransman Lassana Diarra in Europa omdat die meer nodig is dan Huntelaar.

Real Madrid heeft nog tot 31 januari de tijd om een definitieve beslissing te nemen. Er mag maar één speler ingeschreven worden die eerder al in het UEFA-Cuptoernooi actief is geweest. Huntelaar speelde al Europees met Ajax Amsterdam, Diarra deed dat met FC Portsmouth.

De spelers van Real Madrid zijn van mening dat Diarra voor meer evenwicht zal zorgen op het veld. Dat is erg belangrijk voor de confrontatie met FC Liverpool die in februari gepland staat. De spelersgroep van Real is vooral bezorgd om het feit dat de tegenstanders dit jaar zoveel kansen bijeen voetballen tegen hen en de nul houden tegen de Engelsen is van cruciaal belang in de heenwedstrijd in Madrid. In de Champions League kon enkel BATE Borisov niet scoren tegen Los Merengues.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties