Van der Vaart: 'Nog nooit problemen gehad bij Real'

Nico Wieme
| 0 reacties
Van der Vaart: 'Nog nooit problemen gehad bij Real'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael van der Vaart voelt zich goed in zijn vel bij Real Madrid en veegt de geruchten over een mogelijke transfer van tafel. De Nederlander wil absoluut slagen bij de Koninklijke.

De laatste tijd doken heel wat geruchten op over een mogelijk vertrek van Rafael van der Vaart bij Real Madrid. De club zou niet tevreden zijn over zijn prestaties. “Niets van aan”, aldus de middenvelder. “Ik heb me hier goed aangepast en mijn familie is heel gelukkig. Problemen heb ik bij Real Madrid nog nooit gehad.”
 
“Ik ben gebrand om telkens weer te bewijzen waarom de club op mij kan rekenen. Ik ben een ambitieuze speler, wil elke dag beter worden en wil bewijzen dat ik belangrijk kan zijn voor de ploeg”, aldus Van der Vaart in gesprek met Marca.
 
Toch is de werkelijkheid niet zoals Van der Vaart ze schetst, want de Nederlandse international is niet altijd zeker van zijn plaats in het team. “Ik weet dat er veel concurrentie is, maar ik ben gewend om hard te werken voor mijn plekje en het vertrouwen van de coach te winnen”, besluit de ex-speler van Ajax en Hamburg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties