Galindo wil niet bijtekenen bij Eintracht Frankfurt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Galindo wil niet bijtekenen bij Eintracht Frankfurt

Aaron Galindo wil niet bijtekenen bij Eintracht Frankfurt. Het contract van de Mexicaanse international loopt op het einde van dit seizoen af. De kans bestaat dus dat de verdediger deze maand nog zal moeten vertrekken bij de Bundesligaclub.

Aaron Galindo heeft zich bij Eintracht Frankfurt kunnen opwerken tot een onbetwistbare basiskracht in het elftal. De 26-jarige speler kon er zich zelfs in de kijker spelen van de Mexicaanse bondscoach Sven-Göran Eriksson. Hij kon al zestien selecties verzamelen en lijkt ook klaar om een stap vooruit te zetten. Galindo heeft ook die mening en om die reden weigert hij om bij te tekenen bij Eintracht.

De kans is zeker niet onbestaande dat Galindo, momenteel aan het herstellen van een knieblessure, nog deze maand andere oorden zal opzoeken. Eintracht Frankfurt zou de transfersom heel goed kunnen gebruiken en zou zelfs plannen hebben om de verdediger aan een aantal verenigingen aan te bieden. Galindo speelde eerder in zijn carrière voor het Spaanse Herculés Alicante en het Zwitserse Grasshoppers Zürich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties