Legear vraagt zich af waarom hij geen Rode Duivel is

Philippe Crols
| 23 reacties
Legear vraagt zich af waarom hij geen Rode Duivel is

Jonathan Legear doet het dit seizoen goed bij Anderlecht en klopt nadrukkelijk op de deur van het nationale elftal. Voorlopig lijkt hij echter niet voor te komen in de plannen van bondscoach René Vandereycken en dat begrijpt de speler niet echt.

"Ik weet niet waarom ik nooit opgeroepen wordt. Misschien verwijt Vandereycken mij iets, maar volgens mij worden spelers toch opgeroepen op basis van hun prestaties", klinkt het in de Vlaamse pers. "De bondscoach moet nu eenmaal keuzes maken en als hij altijd de goede keuzes zou maken, dan was hij allicht coach van Real Madrid, niet van België. Hij volgt ook altijd zijn eigen gedacht, ook al zeggen twintig mensen iets anders", weet Legear.

De speler van paars-wit zegde afgelopen zomer ook af voor de Olympische Spelen, maar of daar de oorzaak van zijn niet-selecties ligt, weet de speler van Anderlecht niet. "Ik heb er in ieder geval geen spijt van. Landry Mulemo ging wel naar Peking en komt bij Standard niet van de bank terwijl ik basisspeler van Anderlecht ben", besluit de vleugelspeler. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties