Anderlecht maakt werk van verwarmde grasmat

De Nijs Michael
| 6 reacties
Anderlecht maakt werk van verwarmde grasmat

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het winterweer gooide deze week roet in het eten tijdens de Cofidis Cup, maar ook nu kampen sommige velden nog met ijsplekken. Onder andere in het Astridpark is het ijs nog niet volledig verdwenen en dat stemt Anderlecht tot nadenken.

Anderlecht moet de terugronde vrijdag op gang trappen tegen Cercle Brugge, maar gisteren lag het veld er nog niet goed bij. Op verschillende plaatsen waren er nog grote ijsplekken. De Brusselaars hebben dan maar een ijzeren constructie op poten gezet met plastieken zeilen en straalkachels, om het veld toch speelklaar te krijgen voor de wedstrijd van vrijdag.

Het winteroffensief van de voorbije weken heeft de bekerwinnaar wel tot nadenken gestemd. "Morgen (vandaag, red.) hebben we beheerraad en ik heb van de verwarmde grasmat een agendapunt gemaakt", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "'Als we binnenkort kerstvoetbal gaan spelen, dan heeft Anderlecht een verwarmde grasmat nodig. Ik zeg niet dat we volgend seizoen al een verwarmde grasmat zullen hebben, maar we maken er werk van."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties