Fawaz en Wils komen Lierse versterken

De Nijs Michael
| 2 reacties
Fawaz en Wils komen Lierse versterken

Lierse heeft zich opnieuw in de titelstrijd van de tweede klasse geknokt. Om de ambities nog wat kracht bij te zetten heeft de club nu ook twee versterkingen binnengehaald, het gaat om Youssouf Fawaz van Turnhout en Thomas Wils.

Fawaz streek begin dit seizoen neer bij Turnhout. Ondanks een blessure kon de achttienjarige Egyptische linksachter het bestuur van Lierse toch overtuigen van zijn kwaliteiten. De jeugdinternational traint sinds dinsdag mee met Lierse.

Daarnaast komt ook Thomas Wils de tweedeklasser versterken. De broer van Stef Wils (foto) had ook een contractvoorstel van Westerlo op zak, maar de Kempense ploeg meldt via de website dat Wils uiteindelijk gekozen heeft voor een avontuur in Lier.

Donderdagvoormiddag had Lierse ook een tester op bezoek. Het ging om de 21-jarige Fransman Jean-Christophe Cesto. De rechtsachter genoot zijn opleiding bij Nantes en ging nadien voetballen voor Consolat Marseille en Bastia, hij werd met Frankrijk ook Europees kampioen bij de U-17. 

Cesto mocht zich gisteren normaal bewijzen in de beloftenwedstrijd van Lierse, maar die partij werd door de overvloedige regen geschrapt. Cesto krijgt in de tweede week van februari een nieuwe kans om een contract te versieren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties