Berrier: "Ik zal elk voorstel in overweging nemen"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Berrier: "Ik zal elk voorstel in overweging nemen"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Franck Berrier werd als nobele onbekende door Zulte Waregem uit de Franse derde klasse opgevist, maar de 24-jarige Fransman doet het er bijzonder goed. Berrier steelt zelfs dusdanig de show aan de Gaverbeek dat de supporters vrezen voor een vertrek.

Berrier lag al aan de basis van de 4-0 pandoering die Anderlecht kreeg aan de Gaverbeek, maar ook in de gewonnen partij op het veld van landskampioen Standard was de Fransman beslissend. Heel wat scouts zakten gisteren dan ook af naar het Regenboogstadion en Berrier maakte ook tegen Club Brugge een goede indruk. De Ribéry van Zulte Waregem scoorde en gaf een assist.

"Dit doelpunt doet deugd, maar met mijn negende assist ben ik minstens even gelukkig", reageert Berrier in Het Laatste Nieuws. "Ik mik dit seizoen op vijf doelpunten en vijftien assists, dan is mijn eerste jaar in België geslaagd."

"We hadden vooraf vernomen dat er veel scouts zouden zijn, maar dat motiveert me niet extra", verzekert de doelpuntenmaker. "Dat we tegen Club Brugge speelden, motiveerde meer. Plus dat we dringend punten moesten pakken. Als er straks een voorstel van een andere ploeg komt zal ik dat zeker in overweging nemen. Maar op dit ogenblik is er geen enkel aanbod."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties