Bölöni verdedigt Jovanovic

Nico Wieme
| 8 reacties
Bölöni verdedigt Jovanovic
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni kwam dinsdag nog een keer terug op het incident tussen Milan Jovanovic en Diemerci Mbokani. De Standardcoach klonk al gematigder dan onmiddellijk na de match tegen Roeselare.

Zaterdag vroeg Milan Jovanovic om zijn vervanging aangezien Dieumerci Mbokani hem op een bepaald moment de bal niet wou toespelen. Laszlo Bölöni reageerde aanvankelijk heel kregelig op het incident. “Ze hebben zich gedragen als kinderen”, brieste de Standardcoach.
 
Dinsdag keek Bölöni al heel anders tegen de zaak aan. “Het was een reactie van woede en frustratie. Ze had er niet mogen zijn, maar ik begrijp ze gedeeltelijk. Jovanovic excuseert zich bij de supporters.”
 
De Roemeense coach kwam zelfs verrassend voor de dag. “Ik heb Jovanovic trouwens na zijn actie nog liever dan voordien. Hij is een geniale voetballer met alle plus- en minpunten van een echte spits.”
 
“Je moest eens weten wat ik bij Sporting Lissabon meemaakte met Jardel en Sa Pinto. Ook Mbokani is super, maar je moet hem als een kind elke dag in je armen sluiten en zeggen hoe goed hij wel is. Hij is in zijn land te jong te fel bejubeld”, besloot Bölöni in Het Nieuwsblad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties